Tilat / Maijansali

Maijansali

240 m², 60–170 hengelle, alkaen 360 € / h, minimivarausaika 3 h

Ensimmäisessä kerroksessa, lähellä Oodin pääsisäänkäyntiä sijaitsee upea Maijansali. Monitoimitila soveltuu erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin, kuten luentoihin, konferensseihin, työpajoihin, esityksiin tai tuotelanseerauksiin. Maijansalissa onnistuvat myös illalliset isollekin porukalle tai vaikkapa cocktail-tilaisuudet. Tila on täysin esteetön – poikkeuksena nouseva katsomo. Maijansaliin on kuitenkin mahdollista saada esteetön katsomo 100:lle hengelle.

Lue lisää kalustepaketeista

Maijansalissa käytössäsi on kaikkea, mitä onnistuneeseen tapahtumaan tarvitaan: mikrofoneja, valoja, valkokangas, videotykki ja paljon muuta. Lisämaksusta saat käyttöösi myös esimerkiksi hybridiflyygelin tai vaikkapa korotetun esiintymislavan.

Lue lisää tekniikkapaketeista

Maijansalin yhteydessä on 30 m2 kokoinen backstage-tila, jonka käyttö sisältyy tilavuokraan. Olethan etukäteen yhteydessä, jos tarvitset backstagen käyttöösi. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Oodin tiloista tai tilaisuuden järjestämisestä meillä, niin ota meihin yhteyttä: oodi.tilat@hel.fi

Vinkkejä tapahtuman järjestämiseen Oodissa

Maijansalin varaaminen

Voit tehdä varauksen viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa. Varauksen voi tehdä noin vuoden etukäteen. Maksimimäärä voimassa olevia varauksia Maijansaliin on 2 kpl.

Varaa Maijansali

Varaus laskutetaan hinnaston mukaisesti tapahtuman jälkeen. Varauksen vähimmäispituus on 3 h.

  • Tunti 360 €
  • 4 tuntia 1260 €
  • Päivä 2100 €

Vuokrattavien tilojen hinnasto

Catering-palvelut

Catering-palveluita voi tilata Oodin ravintolasta. Riippuen valitusta kalustejärjestelystä Maijansalissa voi järjestää cateringin enintään 100 hengelle. Catering on mahdollista järjestää myös Oodin pohjoispäädyssä, Lämpiössä, jonne mahtuu kalustejärjestelyistä riippuen enintään 80 henkeä. Varmista Lämpiön saatavuus oodi.tilat@hel.fi

Tutustu Oodin catering-palveluihin

Turvallisuus- ja naulakkopalvelut

Tapahtuman järjestäjä vastaa järjestämänsä tapahtuman turvallisuudesta. Turvallisuuteen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä tulee olla tarvittaessa etukäteen yhteydessä kirjastoon sähköpostitse osoitteeseen oodi.tilat@hel.fi.

Oodissa on vartijoita koko aukioloajan ajan, mutta heitä eivät voi toimia yksittäisten tapahtumien järjestyksenvalvojina. Mahdollisista tapahtumaan liittyvistä turvallisuuspoikkeamista tulee ilmoittaa aina Oodin vartijoille. Mikäli tapahtumassa tarvitaan erillisiä järjestyksenvalvontapalveluita, tulee siitä tiedottaa etukäteen sähköpostitse oodi.tilat@hel.fi.

Oodi ei tarjoa tilaan naulakkopalveluita, vaan ne on tilattava ulkopuoliselta toimijalta. Niiden tilaamisesta ja naulakon sijainnista on ensin sovittava Oodin kanssa sähköpostitse oodi.tilat@hel.fi.

Tutustu maksullisten tilojen käyttösääntöihin

info

Vuokraa tila Oodista!

Oodissa monenlaisia tiloja, joissa voit järjestää eri kokoisia tapahtumia.