Palvelut / Pelipalvelut

Pelipalvelut

Oodin toisesta kerroksesta löytyy laitteita ja tiloja niin digitaalisia pelejä harrastavan kuin pöytäpeliharrastajan mieleen. Varaamon kautta varattavissa pelihuoneissa voit pelata yksin tai muutaman kaverin kanssa uusimmilla konsoleilla, seikkailla virtuaalitodellisuuden maailmassa tai palata muistoissa taaksepäin retropelien äärellä.

Varattavat pelitilat

Oodissa on kolme äänieristettyä pelitilaa, joissa voi pelata kattavalla valikoimalla pelikonsoleita. Laitteisiin on ladattu valmiiksi valikoima pelejä. Voit myös tuoda oman tai pelata kirjastosta lainaamaasi peliä.

Oodin pelitilat Varaamossa

Retropelinurkka

Oodissa on retropelinurkka, jossa voi pelata 80-luvun klassikkovideopelejä yhdellä Nintendo Classic Mini NES -pelikonsolilla. Konsolia ei tarvitse varata etukäteen. Pelaamaan mahtuu kaksi henkilöä kerrallaan.

Lautapelit

Oodissa on monipuolinen valikoima lautapelejä niin kirjastossa pelattavaksi kuin kotiin lainattavaksi. Paikan päällä voi nauttia shakin peluusta tai varata ryhmätilan, jossa voi pelata porukalla omia tai kirjaston kokoelmasta lainattuja lautapelejä. Varaa ryhmätila käyttöösi Varaamosta.

Siirry Varaamoon