Mikä Oodi? / Tutustumiskierrokset

Tutustu Oodiin

Tervetuloa Oodiin! Voit tulla tutustumaan omatoimisesti tai varata ryhmävierailun, alla tarkempia tietoja.

Omatoimikierrokset | Virtuaalikierros | Ryhmävierailut | Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut | Kirjastoammatilliset ryhmävierailut | Kirjastonkäytön ryhmäopastukset | Kolme kerrosta, kolme tunnelmaa

Omatoimikierrokset

Oodia on ilo tutkia itsenäisesti omaan tahtiin. Kaikissa kerroksissa on selkeät opasteet, ja infopisteistä on saatavilla pohjakarttoja joiden avulla ryhmänne voi kiertää Oodissa. Henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiinne. Oodin tiloihin ja palveluihin on mahdollista tutustua itsenäisesti myös digitaalisten pelien avulla.

Tutustu Oodiin pelaamalla

Lataa tulostettava kerroskartta

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Virtuaalikierros

Oodiin pääsee tutustumaan myös virtuaalisesti. Kierroksella voi navigoida eri kerroksissa tai siirtyä suoraan tiettyyn tilaan ja tarkastella sen ominaisuuksia lähemmin. Kurkkaa, miltä näyttää vaikkapa lastenosaston satuhuoneessa! Myös Oodin kumppanit esittäytyvät.

Tutustu Oodiin virtuaalisesti 360°-kierroksella

Ryhmävierailut

Erilaiset vapaa-ajan ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Oodiin. Kierroksella ryhmänne saa kattavan yleisesittelyn Oodin tiloista ja palveluista. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksen hinta: alkaen 120 euroa + ALV 24%.

Varattavia, opastettuja kierroksia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta oodi@helsinkiguides.fi

Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailut

Oodi tarjoaa työpajoja ja ohjattuja vierailuja koulu- ja päiväkotiryhmille. Varaus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen vierailua. Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Oodiin myös omatoimisesti.

Lue lisää

Oodin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva EU@Oodi-infopiste järjestää kouluryhmille opastettuja esittelykierroksia.

Lue lisää ja varaa esittely

Kirjastoammatilliset ryhmävierailut

Tarjoamme Oodi-vierailuja ensisijaisesti työssä oleville kirjastoammattilaisille sekä vastaavanlaisia julkisia palveluita suunnitteleville, jotka haluavat tutustua Oodin palveluihin ja toimintaan kehittääkseen omia palvelujaan. Klikkaa alta löytääksesi lisätietoja.

Lue lisää ja varaa vierailu

Kirjastonkäytön ryhmäopastukset

Kirjastonkäytön ryhmäopastukset on tarkoitettu maahanmuuttajille ja erityistä tukea tarvitseville aikuisille. Opastuksessa esitellään kirjaston tilojen ja peruspalveluiden käyttöä. Ryhmän enimmäiskoko on 12 henkeä. Opastus tapahtuu suomeksi. Kesäaikaan opastuksia ei voida järjestää.

Lue lisää ja varaa vierailu

Kolme kerrosta, kolme tunnelmaa

Oodin jokaisella kerroksella on oma luonteensa. Erilaisia tiloja löytyy sekä hiljaiselle että äänekkäämmälle toiminnalle.

Tutustu Oodin kerroksiin