Mikä Oodi? / Oodin kumppanit

Oodin kumppanit

Oodi on kumppanuuden talo. Saman katon alla asiakkaita palvelevat EU-tietoa tarjoava EU@Oodi, Kansallisen audiovisuaalisen instituutin elokuvateatteri Kino Regina, leikkipuisto Loru, Oodin nuorisotila sekä Helsinki-info. Kahvila- ja ravintolapalveluita ensimmäisessä ja kolmannessa kerroksessa tarjoaa Food & Co.

Tutustu Oodin kumppaneihin

EU@Oodi

EU@Oodi on Euroopan komission ja parlamentin yhteinen näyttelytila, johon voi vapaasti tulla hakemaan tietoa ja juttelemaan EU-asioista. EU@Oodissa esitellään EU:n toimintaa ja tavoitteita myös erilaisten kuva- ja videoesitysten ja pelien avulla. Paikalla on jatkuvasti EU-opas, jolta saa apua EU-asioissa ja tukea EU@Oodin tietolähteiden käytössä.

Vieraile EU@Oodin verkkosivuilla

Food & Co. Oodi

Oodissa paistettuja korvapuusteja ja lasillinen viiniä hyvän kirjan äärellä! Oodista löytyy kaksi ravintolaa; ensimmäisessä kerroksessa on moderni ravintolakahvila ja kolmannessa kerroksessa perinteisempi kahvila, jossa voit vaikkapa lueskella päivän lehtiä ja nauttia kahvilan antimia sisällä tai kesäisin myös ulkona parvekkeella. Oodin ravintolat ovat kaikille avoinna aamusta iltaan lähes 365 päivää vuodessa. Tervetuloa!

Vieraile Oodin ravintoloiden verkkosivuilla

Helsinki-info

Kaupungin palvelut. Maahanmuutto. Työ. Opiskelu. Asuminen.
Helsinki-info – kysy kaupungista!

Vieraile Helsinki-infon verkkosivuilla

Kino Regina

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) Kino Regina on Helsingin keskustan urbaani kuningatar (regina, lat. kuningatar), joka tervehtii Mannerheimintien toisella puolen hallitsevaa ’kuningasta’, Bio Rexiä. Kino Regina on suunniteltu elokuva-arkiston cinemateekin vaativiin tarpeisiin: modernin elokuvateatteritekniikan lisäksi teatterissa on mahdollista esittää perinteistä filmiä parhaalla mahdollisella tavalla sen kaikissa muodoissa. Uutuutena KAVI saa käyttöönsä 70 mm:n elokuvatekniikan ja täysimittaisen cinemascope-formaatin.

Vieraile Kino Reginan verkkosivuilla

Leikkipuisto Loru

Leikkipuisto Loru on avoin kohtaamispaikka lapsille ja lapsiperheille keskustakirjasto Oodissa. Leikkipuisto Loru järjestää ohjattuja toimintatuokioita lapsille ja lapsiperheille. Oodi ja leikkipuisto Loru nostavat hyvässä kumppanuudessa esille lasten kirjallisuutta ja kulttuuria Helsingissä sekä leikin, fantasian ja teatterin maailmaa leikkiä rikastamaan.

Vieraile leikkipuisto Lorun verkkosivuilla

Oodin nuorisotila

Oodin nuorisotila sijaitsee 1. kerroksen parvella, palautusautomaatin yläpuolella. Kaikille alle 29-vuotiaille nuorille suunnattu tila on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin ja nuoriso-ohjaajat ovat tavattavissa aukioloaikoina. Tilassa voi mm. hengailla, tehdä läksyjä ja osallistua nuorten ideoimiin ryhmiin. Tila on kaikille nuorille turvallinen kohtaamispaikka.

Vieraile nuorisotilan verkkosivuilla