Medialle

Medialle

Hyvä median ammattilainen!

Ota yhteyttä, kun tarvitset tietoa keskustakirjasto Oodista. Etsimme sinulle asiantuntijoita haastateltavaksi, toimitamme tausta-aineistoa, kerromme kuvamateriaalista, välitämme juttuvinkkejä, tarjoamme faktoja ja figuureja.

Kuvaukset Oodissa

Oodi on julkista tilaa, jossa voi toteuttaa aukioloaikoina pienimuotoisia kuvauksia. Ilmoitathan kuvauksista meille etukäteen: oodi@hel.fi

Kuvauksia suunniteltaessa huomioithan seuraavat asiat: Kaikki kuvaukset tulee toteuttaa siten, ettei mitään asiakastiloja, kulkuväyliä, portaikkoja, näkövammaisten kulkuopasteita tai palveluita rajata pois käytöstä. Kuvaaminen ei saa myöskään häiritä asiakkaita tai henkilökunnan työskentelyä. On hyvän tavan mukaista kysyä lupaa kuvaamiseen, mikäli kuvassa esiintyy ihmisiä. Lasten yksityisyydensuojan turvaamiseksi kolmannen kerroksen pohjoispäädyssä (lastenosastolla) ei saa tehdä kuvauksia. Mikäli on tarpeen rajata mitään tiloja pois asiakaskäytöstä, kuvaukset tulee toteuttaa aukioloaikojen ulkopuolella.

Oodissa voi toteuttaa kuvauksia aukioloaikojen ulkopuolella hinnaston mukaista maksua vastaan. Kysy lisää: oodi.tilat@hel.fi

Tutustu Oodin maksullisten tilojen hinnastoon

Oodin mediapankki

Oodin mediapankista löydät lisätietoa ja kuvia Oodista. Mediapankin materiaali on käytettävissä Oodia koskevan toimituksellisen aineiston yhteydessä. Aineiston muu käyttö ja edelleen levittäminen on kielletty. Muistathan mainita valokuvaajan nimen tai tekijänoikeuden haltijan aina kuvia julkaistessasi.

Lataa Oodin aikajana

Lataa Oodin lukuja

Kuvia Oodista

Oodin lehdistötiedotteet

Oodia koskeviin lehdistötiedotteisiin voit tutustua Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan uutishuoneessa STT Info -palvelussa.

Siirry STT Infon uutishuoneeseen

Oodi sosiaalisessa mediassa

#oodi  #oodihelsinki  @oodihelsinki

Facebook

Instagram

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Anna-Maria Soininvaara

Keskustakirjasto Oodin johtaja
Helsingin kaupunginkirjasto
Kulttuuri ja vapaa-aika
anna-maria.soininvaara@hel.fi
09 31085400

Soila Leppäkangas

Viestintäsuunnittelija
Viestintä- ja markkinointipalvelut
Kulttuuri ja vapaa-aika
soila.leppakangas@hel.fi

Rakastu Oodiin

puu2

9

elävää puuta

sydan

64

työntekijää

kirja

100 000

teosta

lisaa

10 000

neliömetriä