Palvelut / Opiskelu ja työskentely

Opiskelu ja työskentely

Oodi on laajojen aukiolojen ja viihtyisien tilojen vuoksi mainio paikka työskennellä etänä, opiskella tai viettää freelancerin toimistopäivää. Omia kokouksia ja opetustuokioita voit järjestää varaamalla erikokoisia ryhmätiloja. Käytössäsi on tietokoneita, tulostimia, kopiokone-skannereita ja langaton verkkoyhteys Stadinetti.

Avoimet työskentelytilat ja lukusali

Oodista löytyy erilaisia avoimia työskentelytiloja sekä lukusali hiljaiseen työskentelyyn.

Lukusali

Oodissa on erillinen lukusali lukemiseen ja hiljaiseen työskentelyyn. Lukusalia ei voi varata. Lukusali sijaitsee Oodin toisessa kerroksessa.

Istuskeluportaat

Oodin toisen kerroksen istuskeluportaat sopivat rentoon itsenäiseen työskentelyyn tai pienimuotoiseen ryhmätyöskentelyyn. Portailta löytyy useita virtapistokkeita. Portailla saa keskustella, joten jos etsit hiljaista tilaa, eivät portaat ole sinua varten.

Toisen kerroksen työskentelypisteet

Oodin toisesta kerroksesta, Kuutio-tilan takaa löytyy sähköpöydillä varustettuja työskentelypisteitä.

Kolmannen kerroksen työskentelypisteet

Oodin kolmannesta kerroksesta löytyy lukuvaloilla ja virtapistokkeilla varustettuja työpöytiä, sohva- ja pöytäryhmiä sekä paljon paikkoja istuskeluun pallotuoleista nojatuoleihin.

Varattavat työskentelytilat

Oodin varattavat työskentelytilat sopivat hyvin keskittyneeseen työskentelyyn, ryhmätöiden tekemiseen, kokouksiin ja koulutuksiin.

Varattavat työtilat

Oodissa on kuusi pientä työtilaa. Niitä voi varata huoneen koosta riippuen 1–6 hengelle.  Työtilat sijaitsevat Oodin toisessa kerroksessa.

Varattavat ryhmätyötilat

Oodissa on kymmenen eri kokoista ryhmätilaa. Niitä voi varata huoneen koosta riippuen 4–16 hengelle. Ryhmätyötilat sijaitsevat Oodin toisessa kerroksessa.

Varaa Oodin työskentelytiloja Varaamossa

Tietokoneet

Oodissa on asiakastietokoneita ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Asiakastietokoneita voi käyttää ilman ajanvarausta, ja niiden käyttöaika on 0,5 – 1 tuntia.

Kaikilta koneilta voi tulostaa ja niillä on internetin lisäksi mm. tekstinkäsittelyohjelma.

Asiakastietokoneille ei tarvitse erikseen kirjautua. Henkilökunta opastaa tarvittaessa alkuun tietokoneiden käytössä.

Kopioiminen, tulostaminen ja skannaaminen

Kirjastossa voit tulostaa omatoimisesti ja tietoturvallisesti A4- ja A3-kokoisia sivuja. Tulostimet sijaitsevat Oodin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen monitoimilaitteilla voi kopioida ja skannata. Tulosteet ja kopiot maksavat 0,40 € / sivu.

Myös omalta laitteelta tulostaminen on mahdollista. Henkilökunta auttaa tarvittaessa.

Ruokailu Oodissa

Työskentelyn lomassa voit piipahtaa lounaalla tai kahvilla kirjaston ensimmäisessä tai kolmannessa kerroksessa. Oodin ravintolasta voi myös tilata tarjoiluja toisen kerroksen kokoustiloihin.

Omien eväiden syönti on sallittua lähes kaikkialla Oodissa. Se on kuitenkin kielletty lastenosaston mattojen ja sohvien luona, kahvilan ja ravintolan alueella sekä kirjaston tietokoneilla, laitteilla ja studioissa. Vesipisteet vesipullon täyttämistä varten löytyvät Oodin toisesta kerroksesta.

Vieraile Oodin ravintoloiden verkkosivuilla