Tilat / Kino Regina

Kino Regina

Tutustu Oodin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan Kino Reginaan, joka soveltuu hyvin luentoihin, elokuvanäytöksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Kino Regina

250 m², 250 hengelle, alkaen 360 € / h

Oodin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva, 250 neliömetrin kokoinen Kino Regina on auditoriomainen tila, joka soveltuu hyvin luentoihin, elokuvanäytöksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Tila on katsomoa lukuun ottamatta esteetön. Varaamalla Kino Reginan käyttöösi sitoudut noudattamaan tilan käyttösääntöjä.

Varaa Kino Regina

Kuinka paljon tilaan mahtuu ihmisiä?

Kino Reginan katsomoon mahtuu 250 ihmistä.

Mitä kalusteita tilaan voi saada?

Kaikista kalustejärjestelyistä on sovittava kaksi viikkoa ennen tilaisuutta sähköpostitse: oodi.tilat@hel.fi. Tätä myöhemmin tehtyjä muutostoiveita emme toteuta. Mahdollisia lisäkalusteita, joita tilaan voidaan sopimuksesta toimittaa:

 • mustia sermejä, joihin voi kiinnittää nuppineuloilla (1–4 kpl)
 • matalia pöytiä, esim. paneelin puhujia varten (1–5 kpl)
 • korkeampi pöytä puhujalle (1–2 kpl)
 • 80 x 160 cm pöytiä (1–4 kpl)
 • irtotuoleja (1–10 kpl)

Voiko tilassa esittää elokuvia?

Lattiatasosta on saatavilla HDMI-kaapeli, johon voit yhdistää oman laitteesi, kuten DVD- tai BluRay-asemalla varustetun kannettavan tietokoneen. Jos elokuvatiedosto on muistitikulla, voit samoin yhdistää oman laitteesi HDMI-kaapeliin ja näyttää elokuvan tätä kautta.

Jos tarvitset elokuvaprojektoreita, on niiden käytöstä ja hinnasta sovittava Kansallisen audiovisuaalisen instituutin henkilökunnan kanssa.

Kavin yhteystiedot

Huomaathan, että jos esität tilassa tekijänoikeudellista materiaalia (esim. elokuvan), tulee sinulla olla materiaaliin esitysoikeus. Vuokraaja vastaa myös siitä, että elokuvan näyttämisen osalta noudatetaan kuvaohjelmalain (710/2011) velvoitteita, kuten elokuvien ikärajoja.

Mitä tekniikkaa tilassa on?

Kaikki tapahtumaa varten tehtävät etukäteisjärjestelyt, kuten esimerkiksi striimauksen asentaminen, on tapahduttava varatun ajan puitteissa. Kaikista esitysteknisistä tarpeista on sovittava kaksi viikkoa ennen tilaisuutta sähköpostitse: oodi.tilat@hel.fi.

Jos tarvitset elokuvaprojektoreita, on niiden käytöstä ja hinnasta sovittava Kansallisen audiovisuaalisen instituutin henkilökunnan kanssa.

Kavin yhteystiedot

Puhe

Tilaan on mahdollista saada 6 langatonta käsimikrofonia ja 2 headset-mikrofonia.

Kuva ja ääni

Tilassa on valkokangas, videoprojektori ja äänentoisto, joihin voit liittää oman laitteesi lattiatasosta löytyvän HDMI-kaapelin avulla. Varauduthan tarvittaessa tuomaan omat liittimet, jotka ovat yhteensopivia laitteistomme kanssa.

Verkkoyhteys

Tilassa on langaton, avoin verkkoyhteys Stadinetti.

Mitä tekniikkapalveluita tilavaraukseen kuuluu?

Nämä kuuluvat tilavaraukseen

 • Kaksi viikkoa etukäteen sovitut tekniikat toimitetaan tilaan käyttövalmiina.
 • Tilavarauksen alussa Oodin tekninen henkilö neuvoo ja opastaa tilan audiovisuaalisen tekniikan käytössä (äänitekniikka, projektori).

Nämä eivät kuulu tilavaraukseen

 • Tapahtuman aikainen äänen miksaus. Suosittelemme tarvittaessa oman miksaajan mukaan ottamista.
 • Tapahtuman aikainen valojen säätäminen.
  Elokuvien näyttäminen – lukuun ottamatta Kavin kanssa sovittuja palveluita.

 

Paljonko tilan käyttö maksaa?

Tilavuokra laskutetaan tapahtuman jälkeen hinnaston mukaisesti.

Jos olet suunnittelemassa Oodin kanssa yhteistyössä  toteutettavaa, kirjaston asiakkaille suunnattua avointa yleisötilaisuutta, sinulla saattaa olla mahdollisuus tilan maksuttomaan käyttöön. Lähetä meille tapahtumaehdotuksesi oodi.tilat(at)hel.fi

Oodin vuokrattavien tilojen hinnasto


Mihin aikoihin tila on varattavissa?

Tila on vuokrattavissa maanantaisin koko päiväksi, tiistaista perjantaihin klo 9–16 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–13.

Miten voin varata tilan käyttööni?

Voit tehdä alustavan varauksen tilaan Varaamossa. Varauksen voi tehdä aikaisintaan kahden viikon päähän. Pyrimme käsittelemään varaukset 10 arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostiisi tiedon, kun varauksesi on hyväksytty.

Tarvittaessa voit peruuttaa varauksen maksutta kolme viikkoa ennen varattua aikaa. Ilmoita siitä meille osoitteeseen oodi.tilat@hel.fi. Peruuttamatta jäänyt tai liian myöhään peruttu varaus laskutetaan.

Mahdolliset varaajan etukäteisjärjestelyt ja muut tapahtumaan liittyvät toimenpiteet tulee ottaa huomioon varausta tehtäessä ja ne on sisällytettävä Varaamosta varatun ajan puitteisiin. Varauksen alussa ja lopussa automaattisesti näkyvä puolen tunnin siirtymäaika on pääsääntöisesti varattu kirjaston omia, tilaan liittyviä järjestelyitä varten. Puolen tunnin siirtymäajoista ei laskuteta varaajaa.

Siirry Varaamoon

Tutustu maksullisten tilojen käyttösääntöihin

Voiko Kino Reginaan tilata catering-palveluita?

Kino Reginan sisällä ei voi ruokailla, mutta catering on mahdollista tilata tilan ulkopuolelle 60-70 hengelle. Jos tarvitset cateringin 70–150 hengelle, tulee tätä varten varata myös Maijansali. Olethan meihin yhteydessä suurempia cateringejä koskevissa asioissa: oodi.tilat@hel.fi.

Tutustu Oodin catering-palveluihin

info

Haluatko järjestää tapahtuman Oodissa?

Tutustu tapahtuman järjestäjän ohjeisiin!