Takaisin artikkeleihin

Ravintolayrittäjäksi keskustakirjastoon?

27.4.2016

Helsingin uusi kirjastotalo, keskustakirjasto valmistuu marraskuussa 2018 Musiikkitalon, Kiasman ja Sanomatalon viereen. Taloon sijoittuu kiinnostavien ydintoimintojen ohella monipuolinen kahvila- ja ravintolatoiminta. Sitä operoimaan valituksi tulevan kahvila/ravintolayrittäjän ideoima ja toteuttama konsepti luo pohjan talon vieraille ja henkilöstölle tarjottaville palveluille.

Ravintola- ja kahvilatoiminnan piiriin kuuluvat tilat ja terassialueet luovutetaan yhdelle toimijalle ja kiinnostuneiden tahojen tarjoukset arvioidaan keväällä 2016. Vuokrasopimus tehdään 31.12.2016 mennessä.

Keskustakirjaston rakennushanke on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan merkkihanke. Kolmikerroksiseen rakennukseen sijoittuu erilaisia kahvila-, ravintola-, yleisö-, kokous-, auditorio-, elokuvateatteri- ja muita tiloja. Talon pinta-ala on 10 000 hym2 ja kävijämäärän arvoidaan olevan
2 500 000 vuodessa.

Keskustakirjasto pyytää nyt tarjouksia kahvila- ja ravintolatilojen vuokrauksesta alan toimijoilta. Tarjouspyyntöaineineiston pohjapiirustuksineen voi tilata osoitteesta arja.larnemaa@actival.fi tai puhelimitse 0500 405386, samalla voi pyytää lisätietoja.

Jaa artikkeli