Takaisin artikkeleihin

Osallisuustila Brygga sulkeutuu marraskuun jälkeen

23.11.2020

Oodissa sijaitsevan Helsingin kaupunkiympäristön toimialan osallisuustila Bryggan toiminta päättyy marraskuun jälkeen. Kaupunkiympäristöön liittyviä asukas- ja asiakastilaisuuksia järjestetään nyt pääosin verkkotilaisuuksina koronatilanteen vuoksi. Myöhemmin helsinkiläisiä palvelee myös kaupunkiympäristön toimialan uusi talo Kalasatamassa.

Kaupunkiympäristön tapahtumat järjestetään toistaiseksi verkossa. Lisätietoja tapahtumista löytyy kaupunkiympäristön verkkosivuilta ja kaupunkiympäristön toimialan sosiaalisen median kanavista.

Brygga on ollut kokeiluluontoinen tila, jossa kaupunkilaiset ovat saaneet tietoa kaupunkiympäristöön liittyvistä ajankohtaisista hankkeista ja osallistumismahdollisuuksista. Toiminnallisia näyttelyitä on pidetty muun muassa katutöistä, kaupungin nimistöstä, liikenteestä ja ilmastoasioista.

Oodi Helsingin luonnolle -näyttely on esillä Bryggassa 29.11.2020 saakka Oodin aukiolojen mukaisesti. Näyttelyssä pääsee kulkemaan pop-up luonnonsuojelualueen polulla tai piipahtamaan pitkospuita pitkin lintulavalla.

Tutustu Bryggan verkkosivuihin

Tutustu Kaupunkiympäristön toimialan tapahtumiin

 

Jaa artikkeli