Takaisin artikkeleihin

Oodi on mukana Lahjoita lämpöä! -kampanjassa

6.9.2021

A-klinikkasäätiön organisoimassa Lahjoita lämpöä! -kampanjassa kerätään villahanskoja, sormikkaita ja villasukkia kodittomille sekä matalan kynnyksen toimipaikkojen asiakkaille.

Syksy viilentyvine ilmoineen tekee tuloaan, ja moni asunnoton ja matalan kynnyksen asiakas on vailla asianmukaista vaatetusta. A-klinikkasäätiö ja EHYT ry ovat käynnistäneet keräyksen, jossa kuka tahansa voi auttaa neulomalla lämpimiä asusteita niitä tarvitseville.

Villa-asusteita voi toimittaa marraskuun loppuun asti kampanjassa mukana oleviin kirjastoihin. Keräykseen otetaan mukaan vain uusia tuotteita ja niitä jaetaan eri toimipisteisiin koko Suomen alueelle.

”Kyselimme kentällä työskenteleviltä toimijoiltamme millaisia tarpeita asiakkailla on näin syksyn ja talven tullen ja erityisesti villalapasia ja sormikkaita toivottiin heille annettavaksi. Toivomme tuotteita kaikille sukupuolille ja mahdollisuuksien mukaan eri kokoisille käsille ja jaloille”, kertoo A-klinikkasäätiön viestintäsuunnittelija Annuska Dal Maso.

Lahjoita lämpöä -keräyspisteitä löytyy keskustakirjasto Oodista sekä Itäkeskuksen, Jakomäen, Kallion, Laajasalon, Lauttasaaren, Malmin, Maunulan, Oulunkylän, Pohjois-Haagan, Puistolan, Rikhardinkadun, Suutarilan, Tapanilan, Tapulikaupungin, Töölön ja Vuosaaren kirjastoista.

Keräyspisteitä löytyy myös muualta Suomesta kirjastoista. Tiedot kaikista keräyspisteistä ja neulontaohjeita löytyy A-klinikkasäätiön sivuilta.

Lue lisää kampanjasta A-klinikkasäätiön sivuilta

 

 

Jaa artikkeli