För medier

För medier

Bästa yrkesperson inom media!

Ta kontakt om du behöver information om centrumbiblioteket Ode. Vi kan leta upp experter att intervjua, tillhandahålla bakgrundsmaterial, berätta om bildmaterial, förmedla artikeltips samt bidra med fakta och siffror.

Fotograferingar och filmande på Ode

Ode är en allmän lokal där man i liten utsträckning kan fotografera eller filma under öppettiderna. Vänligen informera oss i förväg om du planerar fotografering eller filmande: oodi@hel.fi

Följande ska beaktas i planeringen av fotografering/filmande på Ode: Fotograferingen eller filmandet ska alltid genomföras så att inga kundlokaler, passager, trappgångar, skyltar för synskadade eller tjänster måste spärras. Fotograferingen eller filmandet får inte heller störa kunderna eller personalens arbete på något sätt. Det hör till god sed att fråga lov till fotograferingen eller filmandet om utomstående personer blir synliga i materialet. I enlighet med kundernas önskemål samt för att skydda barnens integritet är det förbjudet att filma i norra ändan av tredje våningen (barnavdelningen). Om några lokaler måste spärras för kunderna ska fotograferingen/filmandet genomföras utanför öppettiderna.

Det är möjligt att genomföra fotograferingar/filmande på Ode utanför öppettiderna mot en avgift enligt prislistan. För mer information kontakta: oodi.tilat@hel.fi

Bekanta dig med prislistan för avgiftsbelagda lokaler på Ode

Odes mediebank

I Odes mediebank finner du ytterligare information och bilder om Odes verksamhet. Mediebankens material kan användas i samband med redaktionellt material som har att göra med Ode. Det är förbjudet att använda materialet för andra ändamål eller att sprida det vidare. Kom ihåg att nämna fotografens namn eller upphovsrättsinnehavaren när du publicerar bilder.

Ladda ner tidslinjen för Ode

Bilder på Ode

Odes pressmeddelanden

Du kan läsa pressmeddelanden om Ode via tjänsten STT Info i nyhetsrummet för Helsingfors stads kultur- och fritidssektor.

Gå till STT Infos nyhetsrum

Ode på sociala medier

#oodi  #oodihelsinki  @oodihelsinki

Facebook

Instagram

Ta kontakt, vi hjälper dig gärna!

Anna-Maria Soininvaara

Centrumbibliotekets direktör
Helsingfors stadsbibliotek
Kultur och fritid
anna-maria.soininvaara@hel.fi

Soila Leppäkangas

Kommunikationsplanerare
Kultur och fritid
Kommunikation och marknadsföring
soila.leppakangas@hel.fi

Bli kär i Ode

puu2

9

levande träd

sydan

64

anställda

kirja

100 000

verk

lisaa

10 000

kvadratmeter