Takaisin artikkeleihin

Helsingin kaupunginkirjasto kutsuu jakamaan ja lukemaan voimaa antavia kirjoja

25.4.2022

Helsingin kaupunginkirjaston kevät on täynnä voimakirjoja. Muistutetaan toisiamme lukemisen riemusta, etenkin näinä vaikeina aikoina. Lukeminen voi antaa lohtua, iloa tai uusia näkökulmia erilaisissa elämäntilanteissa. Lukeminen vie toiseen maailmaan ja toisenlaiseen mielentilaan.

Mikä on sinun voimakirjasi? Liittyykö siihen jokin tarina? Missä tilanteessa kirja tuli tarpeeseen? Laita hyvä kiertämään ja jaa oma voimakirjasi somessa tai kirjastojen osallistavissa voimakirjanäyttelyissä. Suosittelemasi teos voi olla mitä vain: romaani, dekkari, sarjakuva, tietokirja tai vaikkapa iltasatu.

Lisää voimakirjasi kirjaston voimakirjanäyttelyyn ja lainaa uusia

Helsinkiläisissä kirjastoissa on toukokuun ajan voimakirjoille omistetut näyttelyt, joissa voit jakaa oman voimakirjasi toisten inspiraatioksi. Hae kirjaston hyllystä kirja, joka on antanut sinulle voimaa jossain elämäntilanteessa ja kirjoita saatelappuun, miksi juuri tämä teos valikoitui. Laita lappu kirjan väliin ja kirja osaksi näyttelyä. Lue myös muiden tekemät valinnat ja lainaa sinua kiinnostava teoksia.

Jaa voimakirjasi somessa ja löydä inspiraatiota

Jaa voimakirjasi ja siihen liittyvä tarina Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä. Tyyli on vapaa! Liitäthän Instagramissa ja Facebookissa mukaan aihetunnisteen #voimakirja ja Helsingin kaupunginkirjaston sometilin @kirjastohelsinki. Twitterissä riittää pelkkä aihetunniste #voimakirja.

Helsingin kaupunginkirjaston Instagram-tili täyttyy inspiroivista voimakirjasuosituksista ja tarinoista toukokuun ajan. Klikkaa itsesi mukaan ja löydä uutta luettavaa!

Tutustu Kirjasto Helsinki -Instagramiin

Jaa artikkeli