Takaisin artikkeleihin

DocPoint IMPACT yhdistää dokumenttielokuvat vaikuttavuustyöhön Oodissa

4.4.2019

Haluaisitko vähän parantaa maailmaa, mutta et halua tehdä sitä yksin? Pidätkö dokumenttielokuvista ja haluaisit ehkä tietää millaisia asioita pohditaan tuotannon kulisseissa ennen kuin valmis teos tulee teattereihin? Uskotko siihen, että elokuvilla voi muuttaa maailmaa paremmaksi?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin myöntävästi, tervetuloa IMPACT-päivään keskiviikkona 17. huhtikuuta! Tapahtuma järjestetään Oodin Maijansalissa klo 8.30 alkaen ja sinne on vapaa pääsy. Käytännön järjestelyjen vuoksi toivotaan ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittaudu mukaan täällä ›

Keskustelua johdattelee toimittaja ja yrittäjä, tv:stä ja ja radiosta tuttu Reetta Räty. Vaikuttavuudesta puhuu aamupäivän aluksi asiantuntija Jonna Heliskoski. Lavalla nähdään kunkin mukana olevan elokuvan edustajia – tuottajia ja ohjaajia – jotka kertovat yleisölle, mitkä yhteiskunnalliset teemat heidän elokuvissaan nousevat esiin ja miksi niistä olisi tärkeää keskustella. IMPACT-päivä on alku yhteisellä toiminnalle ja ideoinnille, joka hyödyttää kaikkia dokumenttielokuvien ympärillä toimivia osapuolia – ja lopulta meitä kaikkia.

Mukana olevista dokumenttielokuvista sekä niiden käsittelemistä teemoista voit lukea lisää sivuiltamme www.docpointimpact.fi.

Seuraa myös sivuamme Facebookissa, niin saat tiedon ajankohtaisista DocPoint IMPACT -asioista ensimmäisenä: www.facebook.com/DocPointIMPACT.

Lämpimästi tervetuloa!


IMPACT-aamupäivän ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen

9.00 Tervetuloa!

Mikä IMPACT?

Miehiä ja poikia

Neiti Aika

Smells Like Teen Spirit

** Kahvitauko **

REDI

Toivo

Kelet

12.15 Loppusanat


Lisätiedot: www.docpointimpact.fi

DocPoint IMPACT logo
DocPoint IMPACT

Kuva: Johannes Romppainen

Jaa artikkeli