Tilat / Keittiö

Keittiö

Tutustu Oodin pienryhmäkeittiöön, joka sopii niin yhteisiin kokkaushetkiin kuin kokouksiin.

Keittiö

30 m², 10 hengelle, alkaen 112 € / 4h

Oodin vuokrattava pienryhmäkeittiö on 30 neliön tila, jossa on keittiösaareke ja kaksi liesiuunia. Tilaan mahtuu 10 henkilöä. Keittiö sopii niin yhteisiin kokkaushetkiin kuin kokouksiin. Tilassa on järjestetty virkistyspäiviä, sukujuhlia ja syntymäpäiviä.

Keittiöstä löytyy kotikeittiövarustus – tähän kuuluu useampi kattila- ja pannusetti sekä leivontatarvikkeita. Käytössä on myös sähkövatkain, blenderi, sauvasekoitin ja kahvinkeitin.

Tutustu keittiön tarvikelistaan

Keittiössä on ruokailuastiasto 10 hengelle. Keittiösaarekkeen ympärillä on kymmenen korkeaa istuinta.

Voit myös varata viereisen Ryhmätila 8:n ruokailua varten, jos se on vapaana. Ryhmätilojen varaaminen on maksutonta ja ryhmätilat voi varata maksimissaan kolmeksi tunniksi. Samassa kerroksessa keittiön kanssa on myös kokoustila Aura, jossa voi ruokailla. Auran tuntihinta on 80 € (sis. alv.)

Tarkista ryhmätila 8:n saatavuus ja tee varaus

Varaa Aura

Jos tarvitset tapahtumaasi vaikkapa liikuteltavaa näyttöä tai muuta, niin ota hyvissä ajoin yhteyttä oodi.tilat@hel.fi

Keittiön käyttö

Olet vastuussa keittiötilan valvomisesta. Jos poistut tilasta pidemmäksi aikaa, voit pyytää henkilökuntaa lukitsemaan keittiön oven. Muista käyttää liesituulettimia. Varo nesteen joutumista keittiösaarekkeen pistorasiaan.

Jätä keittiö siistiin kuntoon: astiat tulee laittaa lopuksi astianpesukoneeseen ja kone päälle. Loput astiat voi tiskata käsin. Pyyhi pinnat ja laita roskat roskiin. Muista ottaa mukaan ruokatarvikkeet myös jääkaapista

Ongelmatilanteissa ota yhteys henkilökuntaan. Autamme mielellämme.

 

Keittiön varaaminen

Voit tehdä tilaan alustavan varauksen ja saat sähköpostiisi tiedon, kun varauksesi on hyväksytty.

Tarvittaessa voit peruuttaa varauksen kolme viikkoa ennen varattua aikaa. Ilmoita siitä meille osoitteeseen oodi.tilat@hel.fi. Peruuttamatta jäänyt tai liian myöhään peruttu varaus laskutetaan.

Varaa keittiö

info

Haluatko järjestää tapahtuman Oodissa?

Tutustu tapahtuman järjestäjän ohjeisiin!