Tilat / Keittiö

Keittiö

Tutustu Oodin pienryhmäkeittiöön, joka sopii niin yhteisiin kokkaushetkiin kuin kokouksiin.

Keittiö

30 m², 10 hengelle

Oodin vuokrattava pienryhmäkeittiö on 30 neliön tila, jossa on keittiösaareke ja kaksi liesiuunia. Tilaan mahtuu 10 henkilöä. Keittiö sopii niin yhteisiin kokkaushetkiin kuin kokouksiin. Tilassa on järjestetty virkistyspäiviä, sukujuhlia ja syntymäpäiviä.

Keittiöstä löytyy kotikeittiövarustus – tähän kuuluu useampi kattila- ja pannusetti sekä leivontatarvikkeita. Käytössä on myös sähkövatkain, blenderi, sauvasekoitin ja kahvinkeitin.

Tutustu keittiön tarvikelistaan

Keittiössä on ruokailuastiasto 12 hengelle. Keittiösaarekkeen ympärillä on kymmenen korkeaa istuinta. On mahdollista myös varata viereinen ryhmätila 8 ruokailua varten. Varauksen voit tehdä itse Varaamosta. Ryhmätilojen varaaminen on maksutonta.

Jos tarvitset tapahtumaasi liikuteltavaa näyttöä, ota hyvissä ajoin yhteyttä oodi.tilat@hel.fi

Keittiön käyttö

Olet vastuussa keittiötilan valvomisesta. Jos poistut tilasta pidemmäksi aikaa, voit pyytää henkilökuntaa lukitsemaan keittiön oven. Muista käyttää liesituulettimia. Varo nesteen joutumista keittiösaarekkeen pistorasiaan.

Jätä keittiö siistiin kuntoon: astiat tulee laittaa lopuksi astianpesukoneeseen ja kone päälle. Loput astiat voi tiskata käsin. Pyyhi pinnat ja laita roskat roskiin. Muista ottaa mukaan ruokatarvikkeet myös jääkaapista

Ongelmatilanteissa ota yhteys henkilökuntaan. Autamme mielellämme.

 

Keittiön varaaminen

Keittiö varataan Varaamosta. Voit tehdä tilaan alustavan varauksen. Muista tehdä varauksesi viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaasi. Käsittelemme varaukset 10 arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostiisi tiedon, kun varauksesi on hyväksytty.

Tarvittaessa voit peruuttaa varauksen kolme viikkoa ennen varattua aikaa. Ilmoita siitä meille osoitteeseen oodi.tilat@hel.fi. Peruuttamatta jäänyt tai liian myöhään peruttu varaus laskutetaan.

Siirry Varaamoon

info

Haluatko järjestää tapahtuman Oodissa?

Tutustu tapahtuman järjestäjän ohjeisiin!