Lokaler / Köket

Köket

Bekanta dig med Odes kök för smågrupper, some lämpar sig för såväl gemensamma matlagningsstunder som möten.

Köket

30 m², 10 personer

Det ryms 10 personer i Odes uthyrningsbara kök för smågrupper. Köket lämpar sig för såväl gemensamma matlagningsstunder som möten. I utrymmet har arrangerats rekreationsdagar, släktkalas och födelsedagar. Köket är ett utrymme på 30 kvadrat som kan hyras. I det finns en köksö och två ugnar med spis.

I köket finns alla redskap från ett hemmakök – till exempel flera uppsättningar kastruller och pannor samt bakningstillbehör. Tillgängligt finns också en elvisp, blender, stavmixer och kaffekokare.

Läs listan över köksredskap

Köket har en servis för 10 personer. Kring köksön finns tio höga pallar. Man kan också boka grupputrymme 8 invid för att äta. Den kan man boka själv genom Varaamo. Det kostar ingenting att boka grupputrymmen.

Om du behöver en flyttbar skärm för ditt evenemang, kontakta i god tid oodi.tilat@hel.fi.

Användningen av köket

Du ansvarar för att övervaka köksutrymmet. Om du lämnar utrymmet för en längre tid kan du be personalen att låsa kökets dörr. Kom ihåg att sätta på spisfläkten. Undvik att vätska kommer in i köksöns uttag.

Lämna köket i snyggt skick: lägg disken i diskmaskinen och sätt på maskinen. Resten av disken kan tvättas för hand. Torka av ytorna och sätt skräpet i skräpkorgen. Kom ihåg att också ta med maten från kylskåpet.

Vid problem kontakta personalen. Vi hjälper gärna.

Information om bokning

Du kan göra en preliminär bokning av lokalen. Kom ihåg att göra din bokning senast två veckor innan evenemanget. Vi behandlar bokningar inom tio vardagar. När din bokning har godkänts får du ett meddelande per e-post.

Vid behov kan du avboka evenemanget tre veckor innan det bokade datumet. Meddela avbokningen per e-post på oodi.tilat@hel.fi. En bokning som inte avbokats eller som inte avbokas i tid faktureras.

Boka köket

Information om priserna

Se prislistan för evenemangslokalerna

info

Vill du ordna ett evenemang på Ode?

Läs mer om hur du ordnar ett evenemang!