Takaisin artikkeleihin

Pride Oodissa

31.5.2024

Hyvää Pride-kuukautta! Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa juhlitaan myös Oodissa. Katso ohjelma alta!

Tiistaina 25.6. “Writing from Experience” keskustelupaneelissa sukupuolivähemmistöihin kuuluvat kirjailijat keskustelevat teoksistaan ja vähemmistöistä kirjoittamisesta. Keskustelua käydään suomeksi ja englanniksi. Tapahtuma järjestetään Saarikoski-matolla Oodin kolmannessa kerroksessa.

Keskiviikkona 26.6. Nuorille suunnatussa kangaskassipajassa painetaan lämpöprässillä Pride-lippuja kangaskasseihin sateenkaarevassa työpajassa. Työpaja järjestetään Pop up -alueella Oodin ensimmäisessä kerroksessa. Oodi tarjoaa kangaskassit 50 ensimmäiselle osallistujalle. Voit halutessasi tuoda mukanasi oman kangaskassin tai tekstiilin, mutta huomioithan, että materiaali kestää kuumuutta. Työpaja järjestetään Oodin ensimmäisessä kerroksessa avoimessa tilassa.

To 27.6. klo 17-19 Pride: Tarinoita ja ristipistoja -työpajassa tehdään yhdessä ristipistoja ja kuunnellaan sateenkaarihyllystä löytyviä tarinoita ääneen luettuna! Voit tulla oman käsityösi kanssa, tai käyttää Oodin materiaaleja kirjontaan. Neuvomme tarvittaessa alkuun.

Voit myös tulla tutustumaan Oodin sateenkaarihyllystä löytyvään aineistoon ja Pride-teemaisiin kirjanäyttelyihin. Jaamme myös Instagramissa ja Facebookissa sateenkaarevia kirjavinkkejä. Poimi parhaat vinkit talteen!

Jaa artikkeli