Takaisin artikkeleihin

Pop up -rokotuspiste Oodissa

2.8.2021

Helsingin kaupunki on avannut pop up -koronarokotepisteitä eri puolille Helsinkiä, myös Helsingin keskustakirjasto Oodiin.

Jos sinulla ei vielä ole ensimmäistä koronarotusta, ja olet yli 16-vuotias, voit nyt hakea rokotuksen ilman ajanvarausta mistä tahansa kaupungin pop up -rokotuspisteestä. Oodin piste on kirjaston ala-aulassa, sisääntulokerroksessa. Ota mukaan rokotukseen henkilö- tai Kela-kortti. Varaudu jäämään rokotuksen jälkeen seurantaan vähintään 15 minuutiksi.

Toistaiseksi pop-up pisteeltä saa ilman ajanvarausta vain ensimmäisen koronarokotteen, mutta ei vielä tehosterokotetta. Kun tulet ensimmäiseen koronarokotukseen, sinulle varataan samalla aika tehosterokotukseen 8–12 viikon päähän.

Toistaiseksi tiedossa olevat ajat, joina piste on avoinna:

  • tiistai 7.9. klo 12-19
  • torstai 9.9. klo 12-19
  • tiistai 14.9. klo 12-19
  • torstai 16.9. klo 12-19

”Epidemiatilanteen heikennyttyä kannustamme rokottamattomia hakemaan ensimmäisen koronarokotteen. Jo ensimmäinen rokoteannos suojaa valtaosaa vakavammalta taudinkuvalta. Haluamme tehdä rokotteen ottamisen helsinkiläisille mahdollisimman helpoksi. Tämän vuoksi avaamme pop up -rokotuspisteitä sinne, missä kaupunkilaiset liikkuvat”, kertoo johtava ylilääkäri Timo Carpén.

Lue lisää kaupungin rokotuspisteistä

Jaa artikkeli