Oodi tutuksi pelaamalla

Oodi tutuksi pelaamalla

Oodiin on mahdollista tutustua myös pelaamalla. Olemme luoneet Seppo.io-palveluun pelejä, jotka esittelevät Oodin tiloja ja palveluita, julkista taidetta sekä Oodin ympäristöä. Pelaamista varten tarvitset älypuhelimen tai tabletin, jossa on nettiyhteys. Pelit ovat saatavissa myös ruotsiksi ja englanniksi. Tervetuloa pelaamaan!

Suunnistus Oodissa

Oodin tilat ja palvelut tutuksi pelaamalla! Suunnistuspeli sopii kaikenikäisille ja toimii esimerkiksi koulu- ja päiväkotiryhmille sekä muille omatoimiryhmille apuna Oodin ihmeisiin tutustumisessa.

Peli toimii verkkoselaimella Seppo.io-palvelussa. Kirjaudu peliin kohdasta “pelaajana” ja syötä pelikoodi 8ADFF7

Siirry Seppo.io-pelialustalle

Oodin julkinen taide

Oodista löytyy upeita julkisia taideteoksia: taidemattoja, veistoksia, videoteos sekä kierreportaiden installaatio. Pelin avulla pääset tutustumaan tarkemmin Oodin taiteeseen.

Peli toimii verkkoselaimella Seppo.io-palvelussa. Kirjaudu peliin kohdasta “pelaajana” ja syötä pelikoodi 738941

Siirry Seppo.io-pelialustalle

Helsingin maamerkit

Tunnistatko Oodin naapurit? Entä kaukaisemmat tornit, katot ja kupolit? Pelistä on kaksi versiota, helppo ja vaikea. Helpommassa versiossa tutustutaan Helsingin keskustan tärkeimpiin rakennuksiin. Vaikeammassa versiossa on lisäksi haastavampia tehtäviä, jotka vaativat tarkkaa silmää ja laajaa yleissivistystä!

Peli toimii verkkoselaimella Seppo.io-palvelussa. Kirjaudu peliin kohdasta “pelaajana” ja syötä pelikoodi G5576A (helppo) tai D7FA85 (vaikea)

Siirry Seppo.io-pelialustalle

silmalasit

Tutustu Oodiin virtuaalisesti

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan Oodin jokaiseen kerrokseen sisäänkäynniltä Kirjataivaan selfienurkkaan saakka!