Lär känna Ode genom att spela

Lär känna Ode genom att spela

Det är också möjligt att lära känna Ode genom att spela. Vi har skapat spel i tjänsten Seppo.io och de presenterar Odes lokaler och tjänster samt offentliga konst. För att spela behöver du en smarttelefon eller en surfplatta med internetuppkoppling. Välkommen att spela!

Orientering i Ode

Lär känna Odes lokaler och tjänster genom att spela! Orienteringsspelet lämpar sig för personer i alla åldrar och hjälper till exempel skol- och daghemsgrupper samt andra grupper som besöker Ode på egen hand att lära känna Odes under.

Spelet fungerar i en webbläsare i tjänsten Seppo.io. Logga in i spelet genom att klicka på ”Spelare” och ange spelkoden CF455B.

Gå över till spelplattformen Seppo.io

Offentlig konst på Ode

På Ode finns vackra konstverk: konstmattor, skulpturer, ett videoverk och en installation i spiraltrappan. Med hjälp av spelet får du bekanta dig närmare med konsten på Ode.

Spelet fungerar i en webbläsare i tjänsten Seppo.io. Logga in i spelet genom att klicka på ”Spelare” och ange spelkoden E48CD8.

Gå över till spelplattformen Seppo.io

silmalasit

Besök Ode virtuellt

Under en virtuell rundtur får du bekanta dig med varenda våning på Ode, från ingången ända till selfiehörnan uppe i Bokhimlen!