Takaisin artikkeleihin

Kiikarissa keskustakirjasto -tilaisuus 18.9.

10.9.2013

Helsinkiin kaavailtu keskustakirjasto on puhuttanut jo pitkään, ja siitä järjestetty kansainvälinen arkkitehtuurikilpailu sai suuren suosion sekä suunnittelutoimistojen että suuren yleisön keskuudessa. Kesällä kilpailun voittajaksi julkistettiin ehdotus nimeltä Käännös. Rakennuksen on määrä olla valmis itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlavuonna 2017.

Uusi kirjastorakennus herättää sekä kirjastoa että kirjaston tehtävää koskevia ajatuksia. Kulttuuriväki on jo ilmaissut asiasta mielipiteitään – nyt on sinun vuorosi osallistua keskusteluun!

Keskustelutilaisuus ”En ny vändning  – centrumbibban i fokus” järjestetään Töölön kirjastossa (Topeliuksenkatu 6)  keskiviikkona 18.9.2013 klo 18.00. Tervetuloa mukaan!

Keskustelussa ovat mukana nykyinen ja entinen Helsingin kirjastotoimen johtaja, eli Tuula Haavisto ja Maija Berndtson, kulttuurijohtaja Philip Teir ja Töölön kirjaston palveluesimies Maria Repo Rostedt. Puhetta johtaa informaatikko Jessica Parland-von Essen.  Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on ruotsinkielinen.

Jaa artikkeli