Takaisin artikkeleihin

Valitse omat kirjasuosikkisi kirjastoon 6.–12.10.2014

6.10.2014

Kutsumme sinut päättämään yhdessä kanssamme, mitä englanninkielisiä kirjoja valikoimistamme löytyy. Osallistuva kirjavalinta on käynnissä 6.10.–12.10.2014 ja sen aikana voit kertoa, minkä kirjasuosikkisi haluaisit tuoda osaksi kirjaston kokoelmaa.

Kampanjassa testataan uutta toimintatapaa, jossa kirjavalinnat tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa. Kokeilun ensimmäisessä vaiheessa asiakkaat voivat valita englanninkielisiä kirjoja. Eniten asiakkailta suosituksia saaneet kirjat hankitaan ja sijoitetaan Pasilan kirjastoon asiakkaiden lainattaviksi, kunnes ne siirtyvät Keskustakirjastoon sen avautuessa 6.12.2018. Pilotti toteutetaan keskustakirjaston 15 000 euron projektimäärärahalla.

Kirjojen valitseminen on helppoa, napsauta suosikkiasi, erillistä kirjautumista ei tarvita. Palvelu on kokeiluvaiheessa vain suomenkielinen. Valintalistat on tuotettu yhteistyössä kaupunginkirjaston sopimustoimittaja BTJ Finland Oy:n kanssa. Tapahtuman jälkeen julkaistaan tilattavista kirjoista lista Helmet-sivuilla. Yksittäisen kirjan saapumista kirjastoon voi puolestaan seurata Helmet-aineistohaun kautta.

Verkkovalintatapahtumaan pääset tästä, tervetuloa!

Jaa artikkeli