Takaisin artikkeleihin

Unelmien puu mukana Knit’n’Tag-tapahtumassa 25.8.

17.8.2012

Vanhan kirkkopuiston puut puetaan värikkäillä neulegraffiteilla lauantaina 25.8.2012 klo 10-17 Knit’n’Tag -tapahtumassa. Myös keskustakirjaston Unelmien puu kukkii Ruttopuistossa ja sen neulegraffiti-ilmeen ovat toteuttaneet yhdessä kaupunkilaisten kanssa Molla Mills ja Paloni.  

Vaikuta tulevaisuuden kirjaston suunnitteluun

Tule mukaan Ruttopuistoon kasvattamaan Unelmien puuta! Valitsetko tammenlehvän vai korean vaahteran lehden? Ripusta oma ideasi keskustakirjastosta puun oksalle ja vaikuta tulevaisuuden kirjaston suunnitteluun jo tänään. Keräämme kaupunkilaisten ideoita, jotta osaamme suunnitella hyvän tulevaisuuden kirjaston. Unelmien puu  – voit myös lisätä toiveesi verkossa ja vaikuttaa.

Mukana yli 60 tekijää

Mukaan Knit’n’Tag -tapahtumaan on ilmoittautunut yli 60 tekijää: taiteilijoita, neulekerhoja, opiskelijaryhmiä, nuorisotaloja, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Teoksiin liittyy monia kiinnostavia tarinoita. Tapahtuman avaa virallisesti klo 14 nuorisolautakunnan puheenjohtaja Emma Kari.

 

Virkkuukoukut heiluvat työpajoissa

Puistossa on tapahtumapäivänä klo 10–17 non-stop neulegraffiti- ja tupsutyöpajat, joissa voit osallistua puiden koristeluun. Tule kokeilemaan, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa virkkausta! Luvassa on myös musiikkia ja paikalla on kirjastobussi, josta on lainattavissa teemaan liittyvää kirjallisuutta.

Koskettavin puu -äänestyksessä etsitään yleisön suosikkia

Neuleet koristavat puita 27.9. asti, jolloin ne riisutaan Nuorisoasiainkeskuksen toimesta. Puiston neulegraffiteista järjestetään Koskettavin puu -äänestys, johon voi osallistua paikan päällä 25.8. tai netissä ja facebookissa tapahtumakuukauden ajan.

Tapahtumalla on säävaraus: myrskyisen tai sateisen päivän sattuessa tapahtuma siirretään viikolla eteenpäin lauantaiksi 1.9.

Tapahtuma on osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa ja sen järjestävät Helsingin Nuorisoasiainkeskus ja Novita.

 

Jaa artikkeli