Takaisin artikkeleihin

Sinustako kirjaston kaveri? Tule kertomaan, miltä näyttää uuden ajan kirjasto

9.5.2016

Miten kirjasto voisi olla vielä parempi palvelu meille kaikille? Miten kirjasto voisi mielestäsi rikastuttaa kaupunkilaisten elämää? Haastamme asiakkaamme mukaan kehittämään tulevaisuuden kirjastoa: ryhdy kirjaston kaveriksi ja tule mukaan kumppanikehittäjäksemme. Yhdessä uudistamme helsinkiläisten ylpeyden aihetta, kirjastoa ja sen palveluita.

Kirjaston kaverit -yhteisö on kirjastolle uusi tapa olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Toivomme kuulevamme kaupunkilaisten mielipiteitä ja tuoreita näkökulmia – mikä palveluissamme toimii ja mikä ei. Olemme myös kiinnostuneita siitä, mikä sinulle on tärkeää arjessasi ja mikä tekee julkisesta tilasta sellaisen, että palaat sinne aina uudestaan. Kavereiden toiminta on avointa yhdessä tekemistä, jonka tavoitteena syntyy uusia kokeiluja, tuotteita ja palveluita, eli parempi kirjasto.

Osallistuminen on helppoa – päätä itse kuinka haluat olla mukana

Osallistuminen on helppoa ja työskentely tapahtuu etupäässä verkossa tehtävien, äänestysten, haastattelujen ja suunnitelmien parissa. Järjestämme myös tapaamisia joissa tutustumme ja syvennymme paremmin kirjaston kehittämiseen. Kaverina voit aina päättää oman tilanteesi mukaan, miten haluat ja ehdit osallistua. Emme sanele kaikkea valmiiksi, vaan haluamme jalostaa työskentelytapoja yhdessä osallistujien kanssa: millaisia toimintatapoja itse haluaisit käyttää ja mitkä aiheet sinua kiinnostavat? Olemme avoimia ehdotuksille, pistä kommenttia tulemaan!

Nyt on juuri oikea aika hakea mukaan kaveriksi!

Me tarvitsemme apuasi kekseliäs kaupunkilainen. Kaveri-yhteisö on avoin kaikille, toivotamme tervetulleiksi niin vakioasiakkaat kuin harvakseltaan kirjastossa kävijät. Olemme uteliaita kuulemaan myös sellaisten kaupunkilaisten näkemyksiä, jotka eivät syystä tai toisesta käytä kirjaston palveluita lainkaan.

Voit hakea mukaan aina 31.5.2016 saakka. Kaikkien mukaan hakeneiden kesken arvotaan Lenovon Yoga -tabletti. Olemme yhteydessä kaikkiin valittuihin kavereihin 7.6.2016.

Tervetuloa – kavereiden käsissä kirjastosta syntyy vielä parempi kaupunkilaisten olohuone!

Hae mukaan: https://kirjastonkaverit.fi/2016/04/29/hae-mukaan-nyt/

 

Jaa artikkeli