Takaisin artikkeleihin

Oodin verkkosivusto palkittiin

9.1.2020

Keskustakirjasto Oodin verkkosivusto www.oodihelsinki.fi on voittanut kultaa vuoden 2019 Finnish Web Awardsissa. Sivusto palkittiin myös parhaasta teknisestä toteutuksesta. Finnish Web Awards -kilpailussa palkitaan Suomen parhaat nettisivustojen suunnittelijat ja tekijät. Voittajista päätti tuomaristo, johon kuuluivat Jorma Ollila, Tarja Virmala, Ilkka Paananen, Heikki Ahdekivi, Jaakko Tapaninen, Jorma Silvasti sekä tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki.

Oodin verkkosivut on toteuttanut Evermade yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Oodi on kirjastomaailman suunnannäyttäjä ja uuden ajan kirjasto, jolle haluttiin helposti toimiva, visuaalisesti näyttävä ja asiakkaita inspiroiva verkkosivusto. Oodi halutaan näyttää verkkosivujen kautta elämyksellisenä paikkana, josta löytyy monenlaista nähtävää ja koettavaa.

Oodin sivusto on osa Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan laajaa verkkosivustouudistusta ja ensimmäinen asiakkaalle näkyvä palvelu kulttuurin ja vapaa-ajan digiohjelmassa.

Sivusto on teknisesti toteutettu WordPress-sisällönhallintajärjestelmän avulla. Sivukatseluita oodihelsinki.fi on kerännyt yli 2 050 000 kirjaston ovien avaamisen 5.12.2018 jälkeen.

Lue lisää Finnish Web Awardsin verkkosivuilta

Jaa artikkeli