Takaisin artikkeleihin

Helsingin kaupunginorkesteri ja Oodi yhteistyöhön

12.11.2019

Helsingin kaupunginorkesteri ja keskustakirjasto Oodi käynnistävät kevätkaudella 2020 yhteistyön, jonka myötä orkesterin kausikortteja voi lainata kirjastokortilla. Lisäksi neljä kaupunginorkesterin konserttia esitetään ilmaisnäytöksinä Maijansalin valkokankaalla.

Idea kausikorttien lainaamisesta kirjastosta on tänä syksynä syntynyt koripallojoukkue Helsinki Seagullsin ja Töölön kirjaston aloitteesta, ja sittemmin levinnyt maanlaajuiseksi ilmiöksi etenkin urheilupuolella. Orkesterikentällä Helsingin kaupunginorkesteri on tiettävästi ensimmäinen sinfoniaorkesteri, jonka kausikortteja voi lainata kirjastosta.

”Keskustakirjasto Oodi on ainutlaatuinen osallistumisen, yhdenvertaisuuden ja sivistyksen paikka ja suunnannäyttäjä tulevaisuuden kirjastolle. Olemme iloisia, että voimme tiivistää näin Töölönlahti-yhteistyötä kaupungin sisällä ja laajentaa Helsingin kaupunginorkesterin musiikillisen annin osaksi Oodin tarjontaa kaikille helsinkiläisille”, sanoo Helsingin kaupunginorkesterin intendentti Aleksi Malmberg.

”Oodissa iloitsemme jälleen uudesta yhteistyömahdollisuudesta naapurien kanssa ja siitä, että saamme lisää musiikkisisältöä palveluihimme. Arvostamme kaikenlaista uuden kohtaamista ja erilaisten yleisöjen houkuttelemista uusiin palveluihin”, kertoo Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaara.

Lainaa kausikortti – pähkinänkuoressa

Lainattavissa on 2 kausikorttia / 4 konserttisarjaa, yhteensä lainattavissa 8 kausikorttia
Yhdellä kirjastokortilla voi kerrallaan lainata kaksi kausikorttia
14 vuorokauden pikalaina, ei voi uusia tai varata

Helsingin kaupunginorkesterin kausikorttien lainaaminen käynnistyy vuoden 2020 alussa, ensimmäinen lainattavissa oleva konsertti kuullaan Musiikkitalossa 10.1.

HKO Screen -verkkolähetyksiä Maijansalissa

Kaupunginorkesterin suosittuja HKO Screen -verkkolähetyksiä voi kevätkaudella 2020 katsella ja kuunnella keskustakirjasto Oodin Maijansalin isolta valkokankaalta. Oodissa esitetään kaikkiaan neljä suoraa lähetystä konserteista, jotka soivat samaan aikaan Musiikkitalon konserttisalissa: 10.1., 20.3., 17.4. ja 15.5. 2020. Suoriin Oodin lähetyksiin on vapaa pääsy ja Fazerin kahvila palvelee verkkokonserttivieraita.

Jaa artikkeli