Takaisin artikkeleihin

EU@Oodin opastetut esittelykierrokset

28.9.2021

Keskustakirjasto Oodin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva EU@Oodi-infopiste on vuorovaikutteinen näyttelytila, joka tuo Euroopan unionin lähemmäs ihmisiä. Tilaan on varattavissa kouluryhmille opastettuja esittelykierroksia.

EU@Oodissa on monia multimediatoteutuksia, joiden avulla esitellään Euroopan unionin toimintaa ja EU-yhteistyön tuloksia. Kävijöiden käytettävissä ovat muun muassa Euroopan parlamentin ja komission jäsenten infonäytöt, valokuvauspiste ja “EU reaaliajassa” -näyttelyseinä. Pisteellä on myös tarjolla erilaisia materiaaleja kaikenikäisille oppijoille.

EU@Oodista voi varata opastetun esittelykierroksen ryhmille. Tilaan mahtuu 20-30 vierailijaa kerrallaan. Kierroksia suunnitellaan opettajan toiveet huomioon ottaen. Kierroksen aikana kävijät voivat esimerkiksi tutustua vapaasti näyttelytilaan, etsiä vastauksia valmiisiin kysymyksiin ja osallistua tietovisaan. Tarjoamme opastuksia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kierrokset kestävät 30-45 minuuttia. Lämpimästi tervetuloa!

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen eustaff.oodi.helsinki@gmail.com

Lue lisää EU@Oodista

 

 

Jaa artikkeli