Takaisin artikkeleihin

Bongaa kirjastounelmia kaupunkikuvasta ja kerro omasi

7.5.2012

Unelmat – niistä ei aina saa otetta, ne pyörivät kielellä ja liukuvat käsistä. Jokaisella niitä kuitenkin on – laukussa, muistitikulla, pöytälaatikossa. Mutta millainen on sinun unelmiesi kirjasto? Kerro ideasi tulevasta keskustakirjastosta, kaupunkilaisten omasta talosta, Unel-moi! –kampanjassa. Ulkomainoskampanja on käynnissä 7.-29.5. ja sen avulla haluamme kannustaa kaupunkilaisia tuomaan esiin omia ideoita ja näkemyksiä keskustakirjastosta.

 

Unelmia Eiccan, Rosan, Domen, Kaisan, Ossin, Hilpan ja Esan äänellä

Bongaa katukuvasta 7.-29.5. 2012 kirjailija Rosa Liksomin, Apocalyptican perustajajäsenen ja sellistin Eicca Toppisen, sarjakuvataiteilijan ja poliitikon Kaisa Lekan, filosofi Esa Saarisen, elokuvaohjaaja Dome Karukosken, Sitran kehittämisjohtajan Ossi Kuittisen sekä koululainen Hilppa Tuomaisen unelmat, ja kerro omasi osoitteessa www.keskustakirjasto.fi. Siellä kasvaa yhteinen toiveiden puumme, joka kertoo millaisen kirjaston haluamme jo tänään.

Lisää oma unelmalehti toiveiden puuhun ja vaikuta

Tule mukaan – haluamme, että kaikkien mielipiteet näkyvät suunnittelussa. Tahdotko, että keskustakirjasto – tuleva olohuoneesi  – on sivistyksen solmukohta, jossa tapahtuu? Toivotko, että kirjasto olisi kaupunkikulttuurin korttelitalo ja urbaanin yhdessä tekemisen alusta?  Haaveiletko, että voisit tulevassa kirjastossa tuoda oman luovuutesi muiden nautittavaksi? Oletko sitä mieltä, että kirjaston olisi hyvä johdattaa ihmisiä hiljentymisen äärelle, olla arjen suvantopaikka? Vai jotain ihan muuta? Mitä? Rustaa oma unelmasi digitaaliseen puuhun ja jaa se muiden kanssa.

Me puolestaan lupaamme testata, kehittää ja pilotoida toiveiden puuhun puhjenneita unelmia ja ideoita, jotta ne voitaisiin tehdä todeksi keskustakirjastossa. Avataan yhdessä keskustakirjaston ovet vuonna 2017!

Jaa artikkeli