Takaisin artikkeleihin

Astraterra-roolipelitapahtuma peliporukoille lauantaina 22.2.

13.2.2020

Oodissa järjestetään lauantaina 22.2 pöytäroolipelitapahtuma, jossa tutustutaan roolipelaamiseen suomalaista Astraterra-roolipeliä pelaten. Astraterra on koko perheen pöytäroolipeli, jossa pelaajat luovat yhdessä tarinaa omien hahmojensa kautta.

Olisiko pöytäroolipelaaminen sopiva yhteinen juttu juuri teidän perheelle tai kaveriporukalle? Tulkaa ottamaan selvää! Jokainen tapahtumaan ilmoittautunut peliporukka saa kolmen tunnin mittaisen roolipelisession, johon kuuluu kaksi tuntia pelaamista sekä tunnin keskustelu, jossa annetaan vinkkejä ja ohjeita roolipeliharrastuksen aloittamiseen. Astraterra-pelin suositusikäraja on 7 vuotta, mutta peli sopii myös perheen pienemmille sääntöjä yksinkertaistamalla.

Tapahtumassa on tilaa kahdeksalle peliporukalle. Neljä pelaa aamupäivällä ja neljä iltapäivällä. Peleihin tulee pelinjohtajiksi ja oppaiksi neljä Astraterran pelikonkaria. Mukana on mm. Astraterra-pelin luoja Miska Fredman, joka pitää päivän aluksi lyhyen alustuksen pelistä ja sen synnystä. Peliohjaajat sovitaan alustuksen jälkeen. Samalla myös selviää, pelaatteko aamupäivän (klo 11–14) vai iltapäivän (klo 15–18) -ryhmässä.

Päivän ohjelma:

Klo 10–10:30 Infopaketti: Mikä on Astraterra + Astraterran synty (Miska Fredman, avoin kaikille)
Klo 11–14 2h peli + 1h purku, Ryhmä 1
Klo 15–18 2h peli + 1h purku, Ryhmä 2
Paikka: Oodin lastenosaston tapahtumatila (3:s kerros, pohjoispääty)

Kuinka mukaan

1. Kerää kasaan 3-5:n henkilön peliporukka. Perheet sopivat hyvin peliryhmäksi, mutta voit myös koota ryhmän esimerkiksi ystävistä ja tuttavista.
2. Käy Oodin lastenosaston tiskillä ilmoittautumassa tapahtumaan. Voit myös tiedustella vapaita paikkoja sähköpostitse osoitteesta oodi.lapsetjanuoret@hel.fi.
3. Pelinjohtajat ryhmille arvotaan paikan päällä, joten niitä ei voi etukäteen varata. Samalla selviää, oletteko aamupäivän (11-14) vai iltapäivän (15-18) -ryhmässä.
4. Saavu paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen pelaamisen alkamista.

Tutustu Astraterraan etukäteen pelin verkkosivuilla

Tervetuloa mukaan!

Jaa artikkeli